Levertijd & verzending

Wij verzenden naar Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden. Wij bieden verschillende verzendopties aan:

  • versturen naar uw adres
  • rechtstreeks versturen naar de ontvanger van het cadeau (eventueel ingepakt € 2,- extra)
  • aangetekend versturen van brievenbuspost in Nederland € 8,40, zie de specificaties van PostNL
  • aangetekend versturen pakket t/m 10 kilo in Nederland € 8,60, boven de 10 kilo € 14,90, zie de specificaties van PostNL
  • verzenden met spoed voor 12.00 uur besteld en betaald de volgende dag bezorgd in Nederland vanaf € 24,45 (voor pakketten tot en met 2 kilo), zie specificaties van PostNL.
  • afhalen in Delft (na een bericht van ons dat uw bestelling klaar ligt)

PostNL verzorgt voor ons ook de brievenbus- en pakketpost in het buitenland

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. U ziet de bijkomende verzendkosten in het afrekenscherm. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket aangetekend te verzenden. Dit brengt wel extra kosten met zich mee maar het pakket is dan ook verzekerd. Verzending vindt plaats na goedkeuring van de betaling. Bij pakketpost ontvangt u van ons de track and trace code. Verzending naar het buitenland is al mogelijk vanaf € 9,80.

Een handige calculator is te vinden op de website van PostNL.

Afleverpogingen PostNL

PostNL verzorgt de verzendingen naar het buitenland. Aflevering in Nederland is normaal gesproken binnen 24-48 uur (van maandag t/m zaterdag). Voor het buitenland geldt een langere verzendduur, gemiddeld 2-5 werkdagen. Wanneer u (in Nederland) niet thuis bent op het moment van bezorgen, doet PostNL nog een afleveringspoging. Mocht er dan wederom niemand aanwezig zijn, wordt het pakket bij een afhaallocatie bij u in de buurt gebracht, waar u het af kunt halen. Voor het buitenland geldt dit niet. Wanneer u het pakket op uw werk laat bezorgen, graag duidelijk de bedrijfsnaam vermelden. Als het pakket naar ons retour wordt gestuurd omdat de ontvanger niet thuis was, zijn de kosten voor het opnieuw verzenden voor uw rekening.

Is de zending niet afgeleverd, terwijl PostNL aangeeft van wel, neem dan direct (binnen 2 werkdagen) contact met ons op zodat er navraag gedaan kan worden bij de bezorger.