Annuleren van een bestelling

U kunt alleen een bestelling annuleren wanneer deze nog niet in behandeling is genomen (gepersonaliseerde artikelen), of nog niet is verzonden (niet gepersonaliseerde producten). Neem hiervoor altijd contact op met onze klantenservice. Wij handelen uiteraard naar de wettelijke voorwaarden. Bij een geldige annulering, betalen wij u het bedrag zo spoedig mogelijk terug, in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling.

Afwijkende leveringswijze

Als u gekozen heeft voor een afwijkende leveringswijze, dan de door ons aangeboden standaard leveringswijze, zijn deze kosten bij herroeping voor uw rekening. Wij betalen u terug op dezelfde wijze waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft ingestemd.

Wanneer ontvangt u de terugbetaling

Wij rekenen voor terugbetaling geen extra kosten. Wij mogen wachten met het terug betalen totdat wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd. U bent op tijd als u de goederen terug stuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terug sturen van de goederen zijn voor uw rekening.